Home Koncepter BackUp BackUp Test
BackUp Test Udskriv

Alle virksomheder tager idag backup af deres vigtigste data, og der bliver lagt mange kræfter i den sikre planlægning og opbevaring af backup medier. Mange glemmer dog at validere deres backup data.
Der kan opstå forskellige problemer, når man skal genskabe data. De oftest forekommende problemer ved restore er:

  • Backup bånd kan ikke aflæses af andre båndstationer på grund af slid eller fejl. Hvis båndstation og server bliver stjålet eller på anden måde går til grunde, kan det være yderst problematisk at genetablere data.
  • Manglende tilpasning af backup jobs; nye mapper/data/databaser er ikke includeret i backuppen og der kan ikke laves datagenskabelse,.
  • Backup af databaser (regnskabsdatabaser og mail). Databasernes kompleksitet er svær at gendanne og der kan ikke altid laves fuld restore.


Manglende test af backup kan medføre omfattende og i sidste ende meget dyre løsninger for at gendanne data.

 

IT Foqus Backup Test


Vi kontrollerer fire gange årligt, at dit Backup system fungerer som det skal. Den første kontrol vil være den mest dybdegående, hvilket dog ikke vil gribe ind i virksomhedens daglige drift, da alt bliver udført i eget test miljø. Efter hver kontrol, vil du som kunde få en udførlig rapport over resultaterne af testen.

Ved første besøg bliver alle virksomhedens databaser (SQL, Native og Exchange) og brugerprofiler testet. Ved de tre resterende besøg bliver fil-data testet.

Der udarbejdes selvfølgelig en rapport efter hver kontrol, hvor test resultaterne gennemgåes. Samtidig vil du som kunde få en dvd med udtræk af jeres vigtigste backup data.

 

 

Kontakt os

Har du brug for yderligere oplysninger om løsningen eller ønsker du priser, så brug vores kontakt formular her, eller ring på tel: 70 25 35 75