Home Koncepter DataSikkerhed
DataSikkerhed Udskriv

Har virksomheden katastrofesikring eller sikring af IT-driften?

Mange virksomheder fokuserer på såkaldte IT-sikkerhedsplaner - og med fulde ret! Men selv de bedste sikkerhedsplaner handler ofte kun om, hvad virksomheden gør i tilfælde af katastrofer som for eksempel brand, indbrud eller strømsvigt.
Men hvad sker der med virksomhedens forretningsgange og processer, hvis mailserveren og lokalnetværket svigter midt på dagen?
 

Ingen kan arbejde!

IT sikkerhed er et undervurderet område hos mange virksomheder selv den dag idag. Under en femtedel af alle virksomheder har fx datakryptering af hensyn til fortrolighed og beskyttelse af oplysninger, og kun lidt over halvdelen benytter en sikker server!
 

Har virksomheden overvejet nedenstående?

  • Backup af data - Foretages der jævnligt kontrol af backupdata?
  • Adgangskontrol - Er sikkerheden i top, når medarbejderne tilgår
  • virksomhedens intranet udefra?
  • Virus og spam - Er antivirus opdateret og er spamfilteret effektivt?

IT Foqus' løsninger inden for datasikkerhed, driftssikkerhed og IT-sikkerhed kan omfatte forskellige niveauer af backup, adgangskontrol, antivirus og spamfilter. Disse kan i den rette sammensætning og kombination leve op til virksomhedens krav til forretningsgange og processer, samt omkostningerne forbundet dermed.
 

 

Kontakt os

Har du brug for yderligere oplysninger om løsningen eller ønsker du priser, så brug vores kontakt formular her, eller ring på tel: 70 25 35 75