Home Koncepter Exchange Server Local Exchange
Local Exchange Udskriv

En Local Exchange-løsning betyder, at du har dit "kontor" med dig, ligegyldigt hvor i verden du befinder dig. Dette giver dig mulighed for at været opdateret og fleksibel, da alt du skal bruge er samlet et sted. 

Local Exchange giver virksomheden og medarbejderen en fælles platform, som gør den daglige kommunikation nemmere. Der er fuld adgang til Outlook, med blandt andet en fælles kalender, et adressekartotek og en opgaveliste. Derudover er der adgang via webmail og mobile enheder, hvilket betyder, at selvom der ikke er en computer i nærheden, kan du se din mail via telefon.
 

Vi hjælper dig!

Alt nyt kan virke uoverskueligt den første tid, hvorfor vi gør meget ud af, at hjælpe kunden igang med deres nye produkt. Dette kan bestå i at overføre e-mails og kontaktpersoner fra det gamle system, samt sætte det nye system op så det er optimalt for virksomheden. Vi kan også stå for al drift, sikkerhed og backup via en Serviceaftale.
 

Fordele for virksomheden

  • Hver medarbejder har en personlig mailboks
  • Virksomheden har fælles offentlige mapper. Rettigheder kan tilføjes - så kun udvalgte medarbejdere kan se specielle mapper
  • Microsoft Outlook 2003/7 giver perfekt overblik og effektivitet i den daglige kommunikation
  • Webmail adgang - uanset hvor medarbejderen er - blot der er Internetadgang
  • Mobil adgang - Ideelt for medarbejdere, som ofte arbejder uden for huset

Hvis du bruger Microsoft understøttede mobilenheder, har du mulighed for at synkronisere direkte via GPRS eller 3-net til din MS Outlook. Derved holder din Smartphone eller Pocket PC sig altid opdateret med de nyeste e-mails og kalenderaftaler.

 

Kontakt os

Har du brug for yderligere oplysninger om løsningen eller ønsker du priser, så brug vores kontakt formular her, eller ring på tel: 70 25 35 75