Home Koncepter Leverandører
Leverandører Udskriv

Hewlett-Packard

HP tilbyder virksomheder et komplet udvalg af teknologiprodukter, lige fra håndholdte enheder til nogen af verdens største supercomputer-installationer. HP tilbyder kunderne et bredt udvalg af produkter og services, fra digital fotografering til digital underholdning og fra store computerløsninger til hjemmeprint. Denne omfattende portefølje hjælper os med at finde netop de produkter, services og løsninger, der opfylder den enkelte kundes behov. HP er en teknologivirksomhed, der opererer i mere end 170 lande over hele verden. Her forskes i, hvordan teknologi og services kan hjælpe enkeltpersoner og virksomheder med at løse problemer og udfordringer samt realisere deres muligheder og drømme.  
 

IBM

IBM er landets førende virksomhed inden for informationsteknologiske produkter, løsninger og serviceydelser. De primære forretningsområder ligger inden for netværksløsninger, systemintegration, service- og konsulentvirksomhed. IBM er i stand til at levere totale løsninger, der bygger på IBM's produkter og teknologi. IBM betragter kvalitet som en grundlæggende komponent i de ydelser kunden får leveret.  
 

Lenovo

Lenovo er en innovativ, international teknologivirksomhed, der er et resultat af Lenovo Groups køb af IBM Personal Computing Division. Lenovo producerer og markedsfører pc-produkter af høj kvalitet, der giver vores kunder bedre muligheder for at blive mere produktive og konkurrencedygtige - på en smartere måde.  
 

Symantec

Symantec er den globalt førende producent af software, udstyr og tjenester, der kan hjælpe personer, små og mellemstore virksomheder samt store virksomheder med at opretholde sikkerheden, tilgængeligheden og integriteten for deres vigtigste aktiv ? information. Symantec har gennem mange år leveret pålideligt software til backup af data, herunder filer og emails fra Microsoft Exchange, desuden findes der agenter til backup af SQL-databaser (Oracle / Microsoft), Microsoft Sharepoint servere, linux-servere samt flere andre.  
 

Microsoft

Microsoft er i dag en integreret del af det danske samfund. Privatpersoner, virksomheder og organisationer bruger Microsofts produkter i et utal af sammenhænge. Microsoft blev grundlagt i USA i 1975 af Bill Gates og Paul Allen. I dag har Microsoft mere end 70.000 medarbejdere over hele verden. Microsoft udvikler software til virksomheder, organisationer og private. Microsoft kan på mange måder anses for at være verdens største it-virksomhed.  
 

GFI

GFI er markedsledende udvikler af software til overvågning af maskinparker, antispam og mail sikkerhedsprogrammer samt verdens bedste netværks FAX program.  
 

XEROX

I Danmark er de smukt designede XEROX skærme kendt for en meget velfungerende og unik garantiservice, som er styret via den danske importør samt ene-distributør Inter-Data A/S.  
 

Lenovo

Lenovo er en innovativ, international teknologivirksomhed, der er et resultat af Lenovo Groups køb af IBM Personal Computing Division. Lenovo producerer og markedsfører pc-produkter af høj kvalitet, der giver vores kunder bedre muligheder for at blive mere produktive og konkurrencedygtige - på en smartere måde.  
 

Vores Samarbejdspartnere

 

al dente software a/s

Udover forbrugsvarer til tandklinikker, udvikler og forhandler Dansk Nordenta også journaliseringssystemet al dente - Danmarks mest udbredte. al dente er en sikker, hurtig og nem måde at føre effektive journaler på. Læg hertil at systemet også styrer indkald og økonomi og man har et komplet system, der gør klinikkens hverdag mere effektiv og dermed profi tabel.  
 
 

Kontakt os

Har du brug for yderligere oplysninger om løsningen eller ønsker du priser, så brug vores kontakt formular her, eller ring på tel: 70 25 35 75