Home Koncepter VPN Løsninger
VPN Løsning Udskriv

Ved at implementere VPN kan man nemt og sikkert samle organisationen- hovedkontor og filialer- på en omkostningsmæssig fornuftig måde. Samtidig lægges grunden til et komplet netværk, der kan integrere hjemmearbejdspladser/mobile medarbejdere og styrke forbindelsen til kunder, partnere og leverandører.
 

Hvorfor vælge en VPN løsning?

Virksomheders evne til hurtigt at omstille sig samt opretholde en tæt kontakt med omverdenen er vital for konkurrencedygtigheden. Derfor er hurtig og fleksibel kommunikation samt åbenhed overfor omverdenen, og lave omkostninger i forbindelse hermed en vigtig konkurrencepararameter. Tidligere var kommunikation mellem virksomheder begrænset til dyre faste eller lejede forbindelser. I dag er Internettet af stor betydning for mange menensker, da det er en sikker og fleksibel måde at kommunikere på. Folk sender e-mails istedet for breve. Internettet giver åbenhed og fleksibel ekstern kommunikation, men ikke sikker kommunikation.
Til at sikre sig mod evt. aflytning og kompromittering af data, er et Virtuelt Privat Netværk (VPN) en sikker og fleksibel løsning. Et VPN fungerer ved at kryptere data der sendes over Internettet, så disse ikke transmitteres i klar tekst, hvorved uvedkommende kan læse dem. Den krypterede VPN kommunikation, afvikles over Internettet, på samme måde som man traditionelt har haft lejede linjer. På grund af Internettets globale dækning, kan et VPN knytte geografisk spredte filialer, kontorer, partnere, leverandører og kunder sammen således, at netværket opleves som privat. Dette sker blot med væsentligt lavere omkostninger, sammenlignet med omkostningen ved eksempelvis at have en fast eller lejet forbindelse.
 

Hvilke omkostninger er forbundet med en VPN løsning?

I praksis behøver man kun én Internetforbindelse på hver af de lokationer man ønsker opkoblet i sit VPN, samt udstyr til installation af selve VPN'et. Herunder krypteringssoftware til kryptering af data for at undgå at disse læses af uvedkommende. Ofte har virksomheden i forvejen en Internetforbindelse med tilhørende firewall, og ekstra omkostningen ved etablering af VPN er i den situation derfor meget begrænset.

IT Foqus har mange års erfaring i at designe, levere og supportere af VPN så kontakt os og lad os afdække dit behov

 

Kontakt os

Har du brug for yderligere oplysninger om løsningen eller ønsker du priser, så brug vores kontakt formular her, eller ring på tel: 70 25 35 75